Zobrazit přihlášovací formulář

Co dům dal

Přidat recept
(recept si oblíbilo 22 návštěvníků)

Kuře pečené na bramborové nádivce

0.0
Kuře pečené na bramborové nádivce

Potřebné ingredience

Kuře nebo krkovice, brambory, majoránka, sůl, pepř, česnek, houska, mléko, vajíčk, kmín, tymián, slanina, cibule

Postup přípravy

Nastrouháme brambory na hrubém struhadle, množství podle strávníků, okořeníme je solí, pepřem, kmínem, majoránkou, česnekem. Mezitím si nakrájíme housku na drobné kostičky které zastříkáme mlékem. Na vyškvařené slanině na kostičky, orestujeme cibuli také na kostičky. Až je dozlatova, přidáme k bramborám. Brambory promícháme s vajíčky, tolik vajec, jak má kdo rád, dávám na velký plech 6vajec. Brambory nandáme na vymaštěný plech nebo pekáč a na brambory dáme osolené, otymiánované a rozporcované kuře. Můžeme ještě poklást anglickou. Dáváme nejprve kůží dospod a po cca 40ti minutách pečení otočíme kůží navrch a dopečeme do křupava. Výborné se zeleninovým salátem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Nadys 10. 9. 2017, 18:16
(Y)
Kykča2 10. 9. 2017, 18:10
Tak jsem dělala a super né naposledy děkuji (Y)
Anamaria1 31. 1. 2012, 11:10
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie